Blogger Layouts

THANKS FOR COMING HERE

Tuesday, May 31, 2011

kek hari guru....

16 Mei merupakan sambutan Hari Guru.Seperti biasa sekolah aku pun meraikan hari ni...Macam tahun yang sudah2, pelbagai acara yang telah dilakukan seperti sukaneka,persembahan guru dan murid2.Tahun ni aku tak tau la apasal rasa suram jer...rasa macam ada sesuatu yang kurang jer...tapi aku tak tau apa yang kurang.Tahun ni seperti biasa kami para guru telah dihadiahkan kek daripada beberapa orang parents.thanks kepada parents yang hadiahkan kami kek..Tahun ni gak merukan tahun terakhir bagi Guru Besarku,Tn. Hj Mohd Hamin b Jamaen.Beliau akan bersara wajib pada 1 Jun 2011.Jasamu tetapku kenang sampai bila2.Cikgu Hamin banyak mengajarku erti menjadi seorang pendidik disamping itu banyak ilmu yang telah dicurahkannya kepadaku...

kek 1

kek 2

kek 3
ni pula kek sempena majlis persaraan Tn Hj.Mohd Hamin..

1 comment:

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan... blog menarik, senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com